Mehanizam djelovanja

Dugotrajno vlaženje nadražene sluznice grla i ždrijela

Mehanizam djelovanja

Dugotrajno vlaženje nadražene sluznice grla i ždrijela

Kako djeluju proizvodi isla®?

Neovisno o tome, radi li se o suhoći usta, promuklosti, nadražajnom kašlju ili grebanju u grlu – isla® donosi olakšanje za različite oblike tegoba s grlom i glasom. Otapanje pastila za grlo isla® s posebnim ekstraktom islandskog lišaja njeguje suhu i nadraženu sluznicu usta i ždrijela, te osigurava dugotrajno vlaženje. Na taj se način tegobe mogu učinkovito i osjetno ublažiti.

Jedinstvena meka pastila s mnogo svojstava

Koja su posebna obilježja pastila isla®?

islandski lišaj

Posebni ekstrakt islandskog lišaja

Vlaženje nadražene sluznice grla i ždrijela

isla®
Proizvedeno u Njemačkoj

Proizvedeno u Njemačkoj

Vegetarijanski i bez glutena

Mehanizam djelovanja proizvoda isla®

Ako dođe do narušavanja vlažnog zaštitnog sloja sluznica usta i ždrijela, sluznicama prijeti isušivanje, a tada su grebanje u grlu i promuklost česta pojava. Upravo ovdje djeluju pastile za grlo isla®. Ali na koji točno način pomažu suhim i nadraženim sluznicama?

Prilikom otapanja pastila isla® medic, kompleks hidrogela s hijaluronskom kiselinom i posebnim ekstraktom islandskog lišaja stvara zaštitni sloj koji učinkovito vlaži osjetljive sluznice te ih štiti od daljnjih iritacija. A povrh toga se izbjegava i daljnje isušivanje jer vlaženje doprinosi tome da se sluznica sama obnavlja. Upravo blagotvorna kombinacija kompleksa hidrogela s hijaluronskom kiselinom i islandskim lišajem u pastilama isla® medic osiguravaju brz i dugotrajan učinak ublažavanja kod izraženih tegoba.

Mehanizam djelovanja proizvoda isla® jednostavno objašnjen

Naši sastojci – za grlo i glas

Islandski lišaj

Islandski lišaj kao baza svih proizvoda

Sve pastile isla® sadrže dokazani posebni ekstrakt dobiven iz islandskog lišaja koji osnažuje i vlaži sluznice. Prilikom otapanja pastila za grlo isla® original, isla® medic i isla® junior taj se esktrakt poput balzama rastvara i blagotvorno raspoređuje po ustima, grlu i ždrijelu.

Hidrogel

Kompleks hidrogela – za intenzivne tegobe

Osnova za primjetno blagotvorni učinak pastila isla® medic: Ksantan guma i karbomer stvaraju hidrogel koji intenzivno prianja na sluznicu te je tako štiti.

Iz jedne male ljekarne u cijeli svijet

Vaša dobrobit za nas je na prvom mjestu. Naši proizvodi isla® rezultat su iskustva stečenog tijekom gotovo 150 godina. Pročitajte ovdje kako je iz jedne male, ali briljantne ideje ljekarnika Georga Heinricha Engelharda izraslo naše obiteljsko poduzeće te koje nas vrijednosti i danas pokreću.

150 godina

Imate grlobolju?

isla® original

Svi proizvodi isla®

Kod tegoba s grlom i glasom

  • Učinkovita pomoć u regeneraciji i ublažavanju nadražaja kod zahvaćenih sluznica
  • Intenzivno vlaženje sluznice grla i ždrijela
  • isla® junior i isla® original namijenjeni su za djecu stariju od 4 godine – isla® medic za stariju od 6 godina

Iz našeg bloga

Grlobolja

Grlobolja i gripa

Grlobolja može biti vrlo neugodna, pogotovo ako otežava gutanje